Hvad er dine betonelementer og udstyr egentlig værd i længden?
Lige så snart noget er blevet skabt, så taber det langsomt værdi, og det er desværre lige meget, om du er et elendigt firma til at lave noget, eller om du er blandt de bedste i verden til at lave noget, som kunne være praefa.dk med deres noget nær perfekte produktion af betonelementer.
Selvfølgelig kan de bruges, når de er lavet, for så bliver de ikke bedre, men når først betonelementerne er blevet implementeret til det, de skal bruges til, om det er en større konstruktion, afspærring eller andet, så forfaldet det.
Når der er tale om det nyeste betonelement i forlængelse af flere, så er det bestemt det stærkeste element, men når der så kommer et nyere til, så er det tidligere element henvist til andenpladsen. Det er det med, at en kæden kun er så stærk som sit svageste led.
Men det er jo svært at påsætte en værdi på, hvor hurtigt eller langsomt betonelementer forgår, selvom man kan lave undersøgelse af det, og er man i tvivl og skal fortsat bruge et tilsvarende betonelement, så er det med at købe et nyt – helst fra praefa.dk.
Der er jo også det udstyr, man bruger til at lave betonelementerne med, og det udstyr bliver også slidt med tiden. Det er desværre ikke som nogle sko, der skal gås til, før de gode. Udstyret her bliver kun langsomt mere og mere rustent og brugt.
Man kalder den slags for afskrivning i handelsskoleverden, hvor man taler om, at man påsætter en bestemt værdi på inventar i form af udstyr eller i dette tilfælde betonelementer, og så laver man en udregning på, hvad man regner med, at det givne er værd efter x antal år.
Er man heldig, så kan man sælge de elementer og udstyr efter de beregninger, man lavede, men ellers må man måske tage til takke med mindre og sjældent mere, men det er en god metode til at holde styr på, hvad man har af inventar, og hvad det er værd på nuværende tidspunkt.