ulveco.dk

Uagtet om det er gulvafslibning, bolig, rejser, ecig, seo, jura mm., så skriver vi om det hele her

Home - termisk kikkert - Tag din termiske kikkert med dig, hvis jagten tager overhånd

Tag din termiske kikkert med dig, hvis jagten tager overhånd

Posted on januar 28, 2022 in termisk kikkert

advertorial

Som regel ved man, hvor lang tid man tager ud for at jage, men det kan jo være, man er ude på en god jagt, eller man har en fornemmelse for, at det er en af de dage, hvor der bare vil komme flest dyr ud om natten.

Det kan også være, man ved, at man vil bevæge sig meget rundt på denne jagt, så det er smartest, at man pakker nok til, at man kan være længe ude – måske endda hele natten med.

Så man bygger en lejr eller finder en, som man bruger som base, hvor man lægger de fleste af ens ting, mens man bevæger sig rundt med det, som man skal jage med, der måske skal udgøre aftensmaden den dag.

termisk kikkert

Så er der jo også de egne af verden, hvor det hurtigt bliver mørkt, og det kender vi jo fra nogle sæsoner i Danmark, og i andre dele af verden kan det være mørkt i endnu længere tid!

Morgenen kan også byde på mørke, hvorfor det kan være svært med det blotte øje at se det, som man vil jage.

En termisk kikkert forlænger synet

Så er det her, at man pakker en god termisk kikkert med, for det er den, der gør, at man kan se i mørke, om det så er nat, morgen eller et andet tidspunkt, hvor mørket er faldet på.

Pakker man fornuftigt, behøver sådan en kikkert ikke fylde særligt meget, og man vil takke sig selv over, at man huskede at pakke den med, når man får byttet på kornet takket være, at man kunne se det i mørke.
Specielt hvis dette bytte var det, som der skulle udgøre aftensmåltidet.

Derfor er det altid værd at overveje, ikke bare om man skal eje sådan en termisk kikkert, men om man bør tage den med på jagt lidt oftere, end man overvejer til at starte med.