ulveco.dk

Uagtet om det er gulvafslibning, bolig, rejser, ecig, seo, jura mm., så skriver vi om det hele her

Home - iphone 11 skærm - Man skal måske lige vænne sig til ens iPhone 11 skærm

Man skal måske lige vænne sig til ens iPhone 11 skærm

Posted on februar 12, 2022 in iphone 11 skærm

advertorial

Der er mange ting, som man skal vænne sig til, når man får sig en iPhone 11, specielt hvis man ikke er så vant til at bruge iPhones.

Men det kan jo også være meget anderledes, hvis man springer nogle modeller over og lander direkte ved nummer 11 – eller man endda bevæger sig bagud.

For det er lidt lettere at følge med, hvis man udskifter model fra gang til gang, men det er jo ikke sikkert, man har lyst til det, eller man vil hellere spare sammen til den iPhone, som man virkelig godt kunne tænke sig, når ens nuværende ikke virker længere.

Måske vil man endda gerne betale den ud med det samme, så man ikke skal hen at afbetale på den og have den månedlige udgift.

Så man bemærker også, at de nye skærmforhold er lidt anderledes, end hvad man er vant til, og det skal man lige vænne sig til.

iphone 11 skærm

Du bliver fortrolig med din iPhone 11 skærm inden ret længe

Det kan være alt fra, at man lige skal finde ud af, hvordan man skal holde den i hånden, så man ser skærmen ordentligt, eller man skal finde ud af, hvordan man retter indstillingerne til, så det passer til en.

Man forsørger måske at få den iPhone 11 skærm til at minde om de forhold, som man havde ens tidligere telefon under, eller man ser bare, hvordan man kan passe det bedst til, så det giver mening for ens øjne og den person, som man er.

Det kan tage lidt til at finde de rette indstillinger, og måske skal man forsøge sig frem et par gange, men når først man har ramt det ønskede, så kommer resten til at gå som en leg!

Den iPhone 11 skærm er jo tilpasse til at svare til denne model telefon, så du skal nok opleve et godt partnerskab her.