ulveco.dk

Uagtet om det er gulvafslibning, bolig, rejser, ecig, seo, jura mm., så skriver vi om det hele her

Home - sport - Løbeudstyr som vil holde din motivation oppe

Løbeudstyr som vil holde din motivation oppe

Posted on februar 4, 2020 in sport

Hvis du er en af dem, som holder træningen ved lige og rent faktisk kommer ud og løber et par gange om ugen, så gælder det for dig om at holde denne motivation ved lige. Hvis du derimod vakler lidt frem og tilbage, hvad angår motivationen, og kun får det gjort få gange om måneden, så gælder det for dig om at finde ud af, hvad der så kan hjælpe med at få genvundet din motivation. Det kan være lige så svært at genvinde en motivation som at skulle vedligeholde en motivation. Det er som om, at det ikke altid er nok motivation, at tænke på, hvor sund man er når man dyrker motion, at man taber sig og får mere energi – det kan være svært at tage sig sammen på disse grundlag sommetider, fordi det er svært at forholde sig til når man ikke er i gang med nogen form for træning.

Der findes meget forskelligt løbeudstyr i dag, som kan hjælpe med at holde motivationen oppe. Tag fx et kig her: https://sportmaster.dk/loeb/udstyr, og så kan du finde en masse udstyr, som gør løbeturene nemmere og sjovere for dig på alle tænkelige måder. Man kan fx forkæle sig selv med nyt løbetøj til tider, så man altid har noget super lækkert løbetøj at hoppe i til sin træning. Man kan også forkæle sig selv med forskellige proteinbars og proteinpulver, så man har lidt lækkert til før og efter sin træning – for nogle kan det hjælpe at der ligger en lækker proteinbar til sidst og venter på en, så man får en lille fortjeneste når man er færdig. Der findes i dag et hav af forskellige proteinpulvere og proteinbars, så de kommer i mange forskellige smage. Man kan blande proteinpulveret med vand og få en lækker saft eller man kan blande det med mælk, så man får fornemmelsen af en lækker milkshake. Det er alt efter hvad du er mest til, og hvad der vil friste dig mest. 

Sæt dig selv nogle overskuelige delmål

Det gælder om at lave nogle realistiske mål. Hvis man sætter sig nogle mål, som er alt for svære at opfylde, så ender det med at man bliver skuffet og får dårlig samvittighed. Man kommer til at slå sig selv i hovedet, over at man endnu en gang ikke levede op til det man troede man kunne. Det gælder om at have små succesoplevelser i stedet for gentagende skuffelser, så bliver du mere og mere motiveret til at ville opnå næste mål. Hvis man hele tiden opnår et mål, så bliver man glad, får god samvittighed og man bliver en smule stolt over, at man nåede det, som man havde sat sig for.

Hvis du er sikker på at du kan komme afsted flere gange om ugen, så har du måske brug for et mere detaljeret mål. Sæt fx et mål om, hvor mange kilometer du skal løbe på hver tur til en bestemt tid – her kan du finde løbeudstyr, som fx et sportsur, som holder styr på forskellige data for dig. Du kan blandt andet holde øje med din puls, kilometer og tid, så du kan altså på den måde, holde mere øje med, hvad du yder til hver træning. Du kan sætte dig et mål om at du først må løbe hjem igen når du har ramt 5 kilometer, så du ender på 10 kilometer i alt. Sådan kan du regulere rundt, alt efter hvor en intens og hård træning det skal være, men med dette ur kan du også presse dig selv, for hele tiden at komme højere op i kilometer og længere ned i tid.