ulveco.dk

Uagtet om det er gulvafslibning, bolig, rejser, ecig, seo, jura mm., så skriver vi om det hele her

Home - pasfoto - Professionelle pasfotos i Solrød

Professionelle pasfotos i Solrød

Posted on november 1, 2021 in pasfoto

advertorial

Langt om længe tid til at rejse ud igen?

Efter en lang periode hvor vi alle har været nødsaget til at blive hjemme i Danmark, er det nu igen muligt at rejse ud og opleve den store verden. Det er vi vist mange, der længes efter! Planlægger du også en rejse uden for Danmarks grænser, så skal du naturligvis have dit pas i orden. Til et gyldigt pas hører selvfølgelig et pasfoto, der opfylder alle de gældende krav. Der er mange regler at tage hensyn til, når pasfotoet skal skydes, men heldigvis står professionelle på området klar til at hjælpe dig godt i mål. Du og din familie kan for eksempel få taget pasfoto i Solrød til ganske rimelige priser.

Pasbilleder uden tidsbestilling

Solrød Foto tager pasbilleder, der er adgangsgivende til alle verdens lande. Ved hjælp af et certificeret program til formålet sikrer de, at alle gældende regler overholdes, når pasbillederne skal tages, og dette gælder uanset hvilket land, du skal besøge på din kommende rejse. Pas- visum- og kørekortbilleder kan tages på både en hvid, rød og blå baggrund, der er de hyppigst brugte til formålet. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til pasbillede hos Solrød Foto; de står nemlig altid klar til at hjælpe jer. 

Pasbilleder af alle familiens medlemmer – uanset alder 

Solrød Foto tager også pasbilleder af helt små børn, og skulle din baby endnu ikke være i stand til at holde sit hovede selv, har fotostudiet en opsætning til formålet. Hermed kan barnet ligge ned, mens fotografen skyder nogle fine billeder til dit barns nye pas. Da det er vigtigt, at babyen er vågent på pasbilledet, stiller Solrød Foto et amme-/puslerum med diverse remedier til jeres rådighed, hvor babyen kan gøres klar til fotosessionen. 

Du kan se meget mere til Solrød Foto og deres ydelser her.